Nyhetsprodukter

Green Rock OyGreen Rock IISI Gravattenprodukter3

Avloppssystem till hem och stuga Nyhet! Produktfamiljen Green Rock IISI har fått tillökning med nya produkter för separata avloppssystem, för hemmet eller fritidsbostaden.

IISI Gråvattenfilter behandlar tvättvattnet effektivt och det renade vattnet kan ledas direkt till ett dike, en stenkista eller ut i naturen – ingen mark- eller infiltreringsbädd behövs. Tack vare den kompakta storleken undviker du att hela gården grävs upp, installationen av IISI gråvattenfilter är snabb och enkel att utföra. IISI Gråvattenfilter finns i alla storleksklasser, från sommarstuga till egnahemshus. De nya IISI Slutna tankarna är marknadens lägsta på höjden och således är installationen enkel att utföra även i krävande förhållanden. De testade och väldigt hållbara tankarna finns i två storlekar: 3000 liter och 6200 liter. Förankringspaket och trådlöst larm finns även att fås.

 

Magisso OyMagisso lux keittioliinateline3

Vart ska jag sätta min disktrasa? Hur kan jag brygga en riktigt god kopp te? Hur håller jag mina drycker kalla en het sommardag? Vi hos Magisso har lösningen till alla dessa vardagliga utmaningar.

Magisso är det mest prisbelönta köks- och husgerådsföretaget med 27 internationella priser och bemärkelser. Vår filosofi är att kombinera funktion med snygg design. Vi söker ständigt efter små problem i hemmet som vi sedan löser.

Nyhet! Magissos ställ för kökstrasor har underlättat finländarnas vardag i många år. Med hjälp av stället från Magisso har du äntligen en egen hygienisk plats för trasan i diskhon och behöver inte lägre hänga upp den på kranen eller låta den ligga i en våt hög. Det inhemska patenterade magnetfästet gör stället snabbt och enkelt att sätta på plats. Enkelt, hygieniskt och välorganiserat.

I år lanserar Magisso de nya, smakfulla LUX-ställena i olika färger: svart, mässing och koppar i tillägg till den rostfria. Öppningserbjudande på de nya LUX-ställen för kökstrasor 40 €/st. (norm. 55 €/st.).

De nya, snygga ställena lanseras 14‒15 oktober på Vasara-mässan i Vasa. Kom och bekanta dig med vardagens hjälpredor vid Magissos monter B370.

 

Molok OyMolok Oy BinSystem3

Det inhemska avfallssystemet Molok® är en snygg, trygg och ekonomisk lösning för miljövänlig insamling och sortering av avfall. Molok® Syväkeräys® är en horisontal lösning där 60 % av behållaren ligger under marken. Vi har ett brett utbud Molok®-avfallskärl. I vår produktfamilj ingår både djup- och ytinsamlingskärl.

Nyhet! Det kvadratiska avfallskärlet MolokDomino har en ny praktisk innerbehållare. Ett MolokDomino-kärl kan således delas in i till exempel tre delar. På så sätt kan husbolaget eller fastigheten ordna insamling av bioavfall, glas och metall med ett enda MolokDomino-kärl. Innerbehållaren är tillverkad av hållbar plast och töms snabbt och behändigt av en bil med lyftkapacitet. Behållaren har en botten som går att öppna helt. Därigenom töms avfallet i avfallsbilen. Själva öppningen hålls ren och snygg. Den kraftiga konstruktionen tål upp till 400 kg avfall.

Innerbehållaren har en mellanbotten som separerar vätska och fast avfall så att vätska från bl.a. bioavfallet inte kommer åt att rinna över. Vid insamling av bioavfall kan innerbehållaren skyddas med en nedbrytbar påse som byts ut vid varje tömning. Då hålls avfallskärlet renare och bioavfallet fastnar inte på kärlets väggar. Innerbehållaren kan användas i alla MolokDomino-avfallskärl.

Mer information ger vår Molok-expert Mervi Kailasto, tfn 040 5496 333

 

SSR Pohjanmaa Oy Etuovi mainos Vasaramessuille2
Asunto Oy Vaasan Himalajankatu 4 Bostads Ab

Förhandsmarknadsföringen av det nya bostadsobjektet i Vasa startar på Vasara-mässan. Du får förhandsuppgifterna endast på mässan!

 

Isku Oy
Sängkollektionen Tempur Promise kombinerar ny design med Tempurs avlastande och hälsofrämjande egenskaper. Därför är Tempur Promise den viktigaste möbeln i hemmet!