Uutuustuotteet

Green Rock OyGreen Rock IISI Gravattenprodukter2

Uutuus! Green Rock IISI -tuoteperhe on täydentynyt uusilla tuotteilla, joiden avulla voidaan rakentaa nykyaikainen erillisviemäröinti joko omakotitaloon tai vapaa-ajanasuntoon.

IISI-Harmaavesipuhdistamot käsittelevät pesuvedet tehokkaasti, ja puhdistettu vesi voidaan viemäröidä suoraan ojaan tai maastoon. Ne eivät tarvitse puhdistamon jälkeistä imeytys- tai suodatuskenttää. Tällöin säästytään koko pihan aukikaivamiselta ja asennus on nopea ja helppo suorittaa. IISI-Harmaavesipuhdistamoista löytyy jokaiseen tarpeeseen sopivankokoinen ratkaisu niin mökille kuin omakotitaloonkin.

Uudet IISI-Umpisäiliöt ovat rakenteeltaan markkinoiden matalimmat ja asennus on helppoa myös vaativissa olosuhteissa. Testatuista, erittäin kestävistä säiliöistä on saatavana kahta eri tilavuutta: 3000 litraa ja 6200 litraa. Tuotteisiin on saatavissa ankkurointipaketti ja langaton täyttymishälytin, joka ilmoittaa tyhjennystarpeesta.

 

Magisso OyMagisso lux keittioliinateline2

Mihin laitan tiskirättini? Miten haudutan vaivattomasti laadukasta irtoteetä? Miten pidän juomani kylmänä kesäkuumalla? Meillä Magissolla on kaikkiin näihin arjen haasteisiin vastaukset.

Magisso on viime vuosien palkituin suomalainen keittiö- ja kodintarvikeyritys 27 kansainvälisellä alan palkinnolla. Filosofiamme on yhdistää käytännöllisyys ja kaunis muotoilu samassa tuotteessa. Me etsimme jatkuvasti kodin arjen haasteiden helpottajia.

Uutuus! Magisson keittiöliinateline on tehnyt suomalaisten elämästä helpompaa jo monen vuoden ajan. Magisson keittiöliinatelineellä saat vihdoinkin tiskirätille oman hygieenisen paikkansa tiskialtaassa, eikä se roiku hanan päällä tai ole märkänä mytyssä tiskialtaassa enää ikinä. Kotimainen patentoitu magneettikiinnitys tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Helppoa, hygieenistä ja siistiä.

Tänä vuonna Magisso lanseeraa uudet, tyylikkäät LUX-telineet tyylikkäissä väreissä. Valikoimassa on musta, messinkinen ja kuparinvärinen teline perinteisen ruostumattoman lisäksi. Uudet LUX- keittiöliinatelineet ovat avajaistarjouksessa 40 €/ kpl (norm. 55 €/ kpl).

Uudet, tyylikkäät telineet lanseerataan 14-15. lokakuuta Vasara- messuilla Vaasassa. Tule tutustumaan arjen parantajiin Magisson ständille B370.

 

Molok OyMolok Oy BinSystem2

Kotimainen Molok® -jätejärjestelmä on siisti, turvallinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen jätteenkeräykseen ja -lajitteluun. Molok® Syväkeräys® perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöstä sijaitsee maan alla. Mallistoomme kuuluu sekä syväkeräyssäiliöitä että pinta-astioita.

Uutuus! Neliskulmaiseen MolokDomino-jätesäiliöön on tehty uusi, kätevä sisäsäiliö. Yhden MolokDomino-jätesäiliön voi näin jakaa halutessaan vaikka kolmeen osaan. Näin taloyhtiössä tai kiinteistössä voidaan mainiosti järjestää biojätteen, lasin ja metallin keräys yhdellä MolokDomino-säiliöllä.

Kestävästä muovista valmistettu sisäsäiliö tyhjennetään kätevästi ja nopeasti nostovarusteisella tyhjennysautolla. Säiliössä on kokonaan aukeava pohja, jonka kautta jäte tyhjentyy jäteautoon. Näin itse jätesäiliön täyttöaukko pysyy puhtaana ja roskia on miellyttävä laittaa roska-astiaan. Vahvarakenteinen sisäsäiliö kestää jopa 400 kg jätettä.

Sisäsäiliön pohjakipossa on välipohja, joka erottelee nesteet ja kiinteän jätteen. Tämä mahdollistaa mm. biojätteen keräyksen, koska nesteet eivät pääse valumaan pohjakipon reunojen yli. Biojätteen keräyksessä sisäsäiliön voi suojata biohajoavalla pussilla, joka vaihdetaan jokaisen tyhjennyksen yhteydessä. Näin jäteastia pysyy puhtaampana, eivätkä biojätteet jää aiheuttamaan hajuhaittoja säiliön seinämiin. Sisäsäiliö on yhteensopiva kaikkien MolokDomino-jätesäiliöiden kanssa.

Lisätietoa Molok-asiantuntijalta: Mervi Kailasto, puh. 040 5496 333

 

SSR Pohjanmaa OyEtuovi mainos Vasaramessuille

Asunto Oy Vaasan Himalajankatu 4 Bostads Ab Ennakkomarkkinoinnin avauskampanja uudesta Vaasan asuntokohteesta starttaa Vasara-messuilla. Uuden kohteen ennakkotiedot saatavilla vain messuilta!

 

Isku Oy
Tempur Promise -sänkymallisto

Tempur Promise -malliston design yhdistettynä Tempurin painetta vähentäviin ja terveyttä edistäviin ominaisuuksiin tekevät Tempur Promisesta kodin tärkeimmän huonekalun!