Tiedotteet


31.10.2016

Vasara-messut järjestettiin viikonloppuna Botniahallissa. Messuilla vieraili yhteensä 9108 kävijää. Messukävijöitä kiinnosti erilaiset rakentamisen tuotteet ja palvelut ja myös kodin saneeraukseen tarkoitetut palvelut ja tuotteet olivat kävijöitä kiinnostavia. Messujen näytteilleasettajat saivat paljon kontakteja ja kauppaa eri tuotteista ja palveluista tehtiin runsaasti. Messujen uusi teema-alue Kädentaidot & Design otettiin innolla vastaan messukävijöiden puolesta ja ostoksia tehtiin mm. koruista ja vaatteista sekä käsityötarvikkeista.

26.10.2016

Vasara-messut on toiminut pohjalaisten rakentajien ja remontoijien tiedon, taidon ja ideoiden lähteenä jo 17 vuotta. Messut tarjoaa monia vaihtoehtoja ja puolueetonta tietoa omien päätösten tueksi, oli kysymyksessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen. Mukana on runsaasti uusia näyttelyosastoja jo tutuksi tulleiden yritysten lisäksi. Tänä vuonna keskiöön on noussut  etenkin energian säästäminen ja energiatehokas rakentaminen ja hometalkoot. Lisäksi messuilla esitellään eri talopaketit, aurinkosähkö, tehokkaat lämpöpumput, energiatehokkaat takat ja lisäksi sisustaminen korostuu tänä vuonna messuilla runsaasti. Mukana on mm. kankaita, piensisustustavaroita ja myös Huonekalu-puolella on nähtävissä uusia huonekaluja jopa Tanskasta asti. Messut odotetaan noin 12 000 kävijää ja messuilla on yli 180 näytteilleasettajaa.

19.09.2016

Vasara-messut on toiminut pohjalaisten rakentajien ja remontoijien tiedon, taidon ja ideoiden lähteenä jo 17 vuotta. Messut tarjoaa monia vaihtoehtoja ja puolueetonta tietoa omien päätösten tueksi, oli kysymyksessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen. Mukana on runsaasti uusia näyttelyosastoja jo tutuksi tulleiden yritysten lisäksi. Tänä vuonna keskiöön on noussut  etenkin energian säästäminen ja energiatehokas rakentaminen ja hometalkoot. Lisäksi messuilla esitellään eri talopaketit, aurinkosähkö, tehokkaat lämpöpumput, energiatehokkaat takat ja lisäksi sisustaminen korostuu tänä vuonna messuilla runsaasti. Mukana on mm. kankaita, piensisustustavaroita ja myös Huonekalu-puolella on nähtävissä uusia huonekaluja jopa Tanskasta asti. Messut tavoittaa n. 10 000 kävijää, joka vuosi ja noin 170 näytteilleasettajaa.

24.10.2015
 
Jokavuotinen Vasara rakennusmessut & Huonekalu järjestetään nyt viikonloppuna. Messut kerää yhteen rakennus- ja sisustusalan ammattilaiset ja näytteilleasettajia onkin lähes 170.  Messut on syksyn suosituin ja suurin alan tapahtuma Pohjanmaalla.  Messuille odotetaan 12 000 kävijää.
 

 

22.09.2015

Pohjanmaan Expo on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt tapahtumia ja messuja Pohjanmaan alueella -  aina yhtä suurella intohimolla. Pohjanmaan Expon tuottamat messutapahtumat keräävät vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja lähes tuhat näytteilleasettajaa. Messujen arvo koko Vaasan kaupungille ja sen elinkeinolle, kuten hotelleille ja ravintoloille, on valtava. Todellisissa kasvukeskuksissa messut kehittyy jatkuvasti. Vaasa on messujen myötä noussut yhdeksi Suomen tapahtumakaupungeista.