Tervetuloa näytteilleasettajaksi!


Vasara rakennusmessut + Huonekalu ja Kädentaito & Design on Pohjanmaan suosituin ja suurin rakennus-, remontointi- ja sisustusalan tapahtuma. Tapahtumaan odotetaan noin 12 000 kävijää ja mukana on yli 170 näytteilleasettajaa. Tapahtumaa on järjestetty ammattitaidolla jo 17-vuotta. Kiinnostavan, mielenkiintoisen ja kattavan näytteilleasettajatarjonnan lisäksi messuilla järjestetään erilaisia seminaareja, tietoiskuja sekä työnäytöksiä.

Ohjelma

Messujen ohjelma on tänä vuonna todella mielenkiintoinen. Se on täynnä inspiraatioita, elämyksiä, ideoita ja Tee se itse -tunnelmaa. Tv:stä tuttu nikkari Jim Björni on mukana koko viikonlopun sekä tietolavalla että omalla työnäytösalueella. Panu Kaila valottaa hometalojen syntyä ja niiden ongelmallisuutta kansallisella tasolla. Sunnuntaina messukävijöitä viihdyttää niinikään tv:stä tuttu Jethro Rostedt. Rostedt kertoo messukävijöille rakentamisesta asuntokauppiaan silmin ja lisäksi hän puhuu asuntosijoittamisesta. Tietolavalla kuullaan myös tunnettujen henkilöiden lisäksi muita erittäin mielenkiintoisia aiheita, mm. asiaa energiaremontista, aurinkoenergiasta, jätevesien käsittelystä, puutarhasuunnittelusta ja sisustamisesta sekä perinnerakentamisesta.

Työnäytösalueella annetaan tänä vuonna kävijöille mahdollisuus kokeilla omia kädentaitojaan. Mukana ovat mm. sisustusbloggarit ja Yrkesakademin i Österbotten. YA:n osastolla perheen pienimmät voivat rakentaa ja maalata oman unelmien talonsa. Lisäksi Värimiesten työnäytöksessä Tikkurilan edustaja Pirjo Kaasinen näyttää, miten upeasti lastenhuoneen voi maalata uusimmilla tuotteilla. Lapsille on tarjolla myös pomppulinnat hallin takaosassa. Yhtenä suurimpana työnäytöksena messuilla nähdään kuitenkin tänä vuonna katon rakennusta, josta vastaa Katto-Piste Oy.


Tiedotamme sähköpostitse tapahtuman sisällöstä, käytännön järjestelyistä ja aikatauluista. Noin pari viikkoa ennen tapahtumaa lähetämme kattavan infopaketin postitse. Muistathan hyödyntää messujen bannereita sosiaalisessa mediassa ja omilla verkkosivuilla ja kutsu myös asiakkaasi messuille. Valmistaudu messuihin huolella, niin menestyt!
 

Tervetuloa messuille!
Ota yhteyttä, jos kysyttävää - autan mielelläni!
Osastomyynti ja lisätietoa:

Mirella Kivelä
projektivastaava
Puh. 0400 910 180
mirella.kivela(at)pohjanmaanexpo.fi