ALLT FÖR DITT HEM

Höstens byggmässa arrangeras sista helgen i oktober. I år är det jubileumsår eftersom mässan nu arrangeras för 20:e gången. Under årens lopp har evenemanget befäst sin ställning som höstens toppevenemang för byggare, renoverare, hemmafixare och inredare.

Mässan samlar ledande företag inom byggande, renovering och inredning. Ett stort antal utställare visar upp de senaste trenderna, produkterna, tjänsterna, arbetsmetoderna och lösningarna inom branschen. Som besökare på mässan hittar man nya idéer och samlar nyttig information för sitt eget projekt, oberoende om det gäller att bygga nytt eller renovera gammalt. Utbud finns för boende i rad- och våningshus, nybyggare, bostadsbytare, villarenoverare, ansvarspersoner för bostadsaktiebolagen och entusiastiska inredare.

Roomdesign och bytestorg för inredningsprylar

En intressant punkt på mässan är bytestorget för inredningsprylar som arrangeras av influencerna Maiju Saha och Johanna Kursu. Bytestorgets koncept är enkelt: hämta ett inredningsföremål till mässan som du inte längre behöver. Byt ut föremålet på bytestorget till ett inredningsförmål du gillar - ett enkel och rolig sätt att skaffa en ny inredningsdetalj till ditt hem!

Maiju 
Maiju Saha
@maiju_saw

johanna2
Johanna Kursu
@ekojohanna

I år föreverkligas också ett omfattande samarbete med inhemska influencers. Tre inrednings- och lifestyleinfluencers har valts som mässans samarbetspartners och dessa personer kommer att stå för en omfattande marknadsföringskampanj. Influencerna planerar och inreder också tre olika modellrum på mässan i samarbete med inredning- och möbelföretag.

Linda
@lindaslantliga

minna
@mk_maison

mirella
@savoliving

Stor kompetens bland utställarna

Ett stort antal intressant företag deltar i årets Vasara-mässa. Förutom årligen återkommande utställare finns det många nya företag på mässan. Fokus kommer att ligga på möbler och design, huspaket och byggteknik, kök och ytbehandling, fastighetsförvaltning och cirkulär ekonomi.

Möbler och design -temaområdet inspirerar till inredning

Vasara-mässan temaområde för inredning presenterar nya kök, ytmaterial, möbler och inredningsprodukter. På mässans stora temaområde för möbler kan besökarna låta sig inspireras av nya möbler och trender och göra inköp till sitt eget hem. Högklassiga och välkända inhemska varumärken erbjuder en mängd olika helheter för hemmets olika rum.

Hela familjens Vasara-mässa

För familjens minsta finns populära Hopsis lekland på mässan. Food House Catering bjuder mässbesökarna på smakliga lunch- och caféportioner och för den musikaliska underhållningen svarar Korsholm Big Band (lördag).

Vasara-mässan är en mässa som har något att erbjuda för alla typer av boende. Oavsett om man bor ensam, har familj eller bor i höghus, radhus eller egnahemshus, erbjuder mässan garanterat på massvis med information, inspiration och fina erbjudanden.

Kom och upplev mässan med oss!

TIDPUNKT:   26-27.10.2019
ÖPPET:      lö-sö, kl 10-17
PLATS:      Botniahallen (Prostövägen 2, 65610 Korsholm)
BILJETTER:   Vuxna 14 €
    Pensionär 10 €
    Barn under 15 år gratis inträde
    Parkeringsbiljett 3€

 

vasara19 20 pink webb

Vasara-mässans biljetterbjudande!
BIljetter på förhand

2st 20€

lipputoimisto3

Följ oss på sociala media @vasaramessut / #vasaramessut så får du den senaste infon om utställarna, tävlingar, nyheter och program på mässan. Glöm inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

keittio
17 23
17 19