IHANAT IDEAT KOTIIN!

Syksyn rakennusmessut järjestetään Botniahallissa lokakuussa. Botniahallin täyttävä messutapahtuma tarjoaa kaikkea mitä tarvitset rakentamiseen ja remontointiin ja kodin uudistuksiin – tuotteet ja palvelut, ammattilaisten vinkit, uutuudet ja innovaatiot, viimeisimmät sisustustrendit ja tietysti mahdollisuuden hyviin kauppoihin – kasvotusten.

Mitä etsit? Mistä haluat tietoa? Yli 200 näytteilleasettajaa palvelee eri teema-alueilla:

• Rakenna unelmiesi koti tai ota valmiina
• Remontoi fiksusti ja säästä
• Sisusta mielesi mukaan tai seuraa trendejä
• Miten ja mihin rakennat?

Tule viihtymään kanssamme messuille! Ohjelmaa myös perheen pienimmille, mm. Pii Poon legomaailma ja riemusta raikuvat pomppulinnat!

Seuraa meitä somessa, niin saat päivitettyä tietoa näytteilleasettajista, kilpailuista, uutuuksista ja ohjelmasta. Liity myös postituslistallemme tästä.

Aika: 27.-28.10.2018
Paikka: Botniahalli, Mustasaari

Liput: 14€ / 10€ (alle 15-vuotiaat veloituksetta), Parkkimaksu 3€


HUOM! Vaasanseutu kasvaa ja työntekijöitä tarvitaan alueelle jatkuvasti. Pohjanmaan Expo haluaa tarjota tänä vuonna juhlavuoden kunniaksi opiskelijoille sisäänpääsyn veloituksetta Vasara-messuille. Messuilla opiskelija voi perehtyä rakennusalan uusiin innovaatioihin, suunnitella omaa unelmien kotia tai tehdä ostoksia yhteiseen kimppakämppään. Jos sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti, kotisi kaipaa piristystä tai unelmoit punaisesta tuvasta ja perunamaasta Pohjanmaalla - tule messuille!

keittio
17 23
17 19