KAIKKI KOTIISI MESSUILTA

Syksyn rakennusmessut järjestetään Botniahallissa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna onkin juhlavuosi, kun Vasara-messut järjestetään 20. kertaa. Tapahtuma on noussut vuosien aikana rakentajien, remontoijien, kodin uudistajien ja sisustajien syksyn ykköstapahtumaksi.

Messutapahtuma kokoaa yhteen rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen eturivin yritykset. Kattava joukko näytteilleasettajia esittelee alan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut. Messuilta kävijä löytää uudet ideat ja keräät kaiken tarpeellisen tiedon omaan hankkeeseen olipa kyseessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan kunnostaminen. Tarjontaa on pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille, uudisrakentajille, asunnonvaihtajille, mökin kunnostajille, taloyhtiöiden vastuuhenkilöille sekä innokkaille sisustajille.

Roomdesign ja sisustustavaroiden vaihtotori

Mielenkiintoinen piste messuilla on vaasalaisten somevaikuttajien Maiju Sahan ja Johanna Kursun järjestämä sisustustavaroiden vaihtotori. Vaihtotorille voi tuoda kotoa tarpeeton sisustusesine ja vaihtaa se toiseen esineeseen vaihtotorilla. Helppo ja hauska tapa saada uutta ilmettä kotiin. Vaihtotori on avoinna la ja su klo 10-14.

Maiju 
Maiju Saha
@maiju_saw

johanna2
Johanna Kursu
@ekojohanna

Messuilla tehdään tänä vuonna laajaa yhteistyötä kotimaisten somevaikuttajien kanssa. Tänä vuonna Vasara-messuille on valittu kolme sisustus- ja lifestylevaikuttajaa, joiden kautta tehdään laaja vaikuttajamarkkinointikampanja. Somevaikuttajat suunnittelevat ja toteuttavat kolme eri mallihuonetta messuille yhteistyössä sisustus- ja huonekaluyritysten kanssa.

Linda
@lindaslantliga

minna
@mk_maison

mirella
@savoliving

Kattavasti näytteilleasettajia

Näytteilleasettajia on tänä vuonna kattavasti esillä eri toimialoilta. Messuilla on mukana paljon uusia yrityksiä vanhojen tuttujen lisäksi. Keskiöön nousevat huonekalut ja design, talopaketit ja talotekniikka, keittiöt ja pintamateriaalit, isännöintipalvelu sekä kiertotalous rakentamisessa.

Huonekalut ja design –teema-alue innostaa sisustamaan kotia

Vasara-messujen sisustusalueella voi tutustua uusiin keittiömallistoihin, pintamateriaaleihin, huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Messujen laajalla huonekalualueella kävijä voi tutustua uutuushuonekaluihin ja trendeihin sekä tehdä hankintoja omaan kotiin. Laadukkaat, tunnetut ja kotimaiset merkit tarjoavat erilaisia kokonaisuuksia kodin kaikkiin huoneisiin.

Koko perheen Vasara-messut

Perheen pienimmille tekemistä riittää Hopsis leikkimaassa ja Food House Catering tarjoaa messuvieraille maistuvat lounas- ja kahvilapalvelut. Lisäksi lauantaina saa messuvierailun lomassa nauttia Korsholm Big Bandin esityksistä.

Vasara-messut on tapahtuma, jossa on tarjontaa kaikentyyppisille asujille. Oli sitten kyseessä yksinasuja, lapsiperhe tai kerrostaloasuja niin kiinnostavaa tietoa, inspiraatiota ja hyviä tarjouksia löytyy varmasti. 

Tule viihtymään kanssamme messuille!

AIKA:    26.-27.10.2019
AVOINNA:   la-su klo 10-17
PAIKKA:   Botniahalli (Papinsaarentie 2, 65610 Mustasaari)
LIPUT: Aikuiset - 14€
  Eläkeläiset - 10€
  alle 15-vuotiaat veloituksetta
  Parkkilippu - 3€
vasara19 20 pink webb

Vasara-messujen lipputarjous!

Liput ennakkoon ostettuna

2kpl 20€
lipputoimisto3

 

Seuraa meitä somessa @vasaramessut / #vasaramessut, niin saat päivitettyä tietoa näytteilleasettajista, kilpailuista, uutuuksista ja ohjelmasta. Liity myös postituslistallemme tästä.

keittio
17 23
17 19