OHJELMA

Vasara-messujen päälavalla keskustellaan tänä vuonna mm. piharakentamisesta, esitellään Wasa Stanionia ja Sepänkylän keskustan kaavoitusta. Homevauriot herättävät keskustelua ja kysymyksiä eri talouksissa. Homekoiratutkimukset ovat yleistyneet vuosien saatossa ja tänäkin vuonna Investigo on esittelemässä homekoiratutkimusta yhdessä oman homekoiransa kanssa. Uusi jätevesiasetus astuu voimaa ensi vuonna ja messuilla on mahdollisuus kysyä Jässi Jätevesi –hankkeen edustajilta mieltä askarrattuvista asioista.

Sisustusongelmiin apua löytyy osastolta B440, jolla sisustussuunnittelija Erika Rentola-Björklund tarjoaa vinkkejä ja apua kodin sisustukseen.

Kiertotalous tutuksi

Pohjanmaan Expo tuottaa yhdessä Eu-projektien CE Woodin (Circular Economy – A Game Changer for the Wood Building Industry) ja Kiertotalous Mustasaari -projektin kanssa Botniahallin kokoustiloihin seminaarin, jonka aiheena on kiertotalous. Maksuton seminaari on suunnattu ammattilaisille, mutta myös muut kävijät ovat tervetulleita kuulemaan kiertotaloudesta. Seminaarissa puhuu mm. arkkitehti Ulf Nordwall Ruotsista, joka esiintyy myös messujen päälavalla. Päälavalla kiertotalous tuodaan esille energiatehokkaan rakentamisen näkökulmasta.

Ohjelmaa myös perheen pienimmille, mm. Pii Poon legomaailma ja ilahduttavat pomppulinnat (Hopsis)!
Lauantaina klo 11-15 Pirkka-Pekka Petelius esittelee, laadukkaita kotimaisia (Suomen lippu) HKV Jouko Haapala Oyn valmistamia sohvia ja tuoleja osastaolla B490.

 

0000 Layer 20001 Layer 20002 Layer 30000 Layer 5

vasara piipoo kuva