Tervetuloa messuille!

Vasara-messut juhlii vuonna 2019 juhlavuottaan. Vasara-messuja on järjestetty 20. kertaa ja vuosien aikana tapahtuma onkin noussut rakentajien, remontoijien, kodin uudistajien ja sisustajien syksyn ykköstapahtumaksi hakea tietoa, inspiraatioita, vinkkejä, tuotteita ja palveluita omiin projekteihin. Jos yrityksesi tavoitteena on lisätä myyntiä ja saada uusia asiakkaita, on Vasara-messut oikea paikka kohdata pohjalaiset kodin uudistajat.

Me kuuntelimme ja uudistimme!

Kuuntelimme näytteilleasettajien ja kävijöiden toiveita ja uudistimme messuja.

  • Messut järjestetään tänä vuonna jo 20. kertaa, ja tämän kunniaksi tarjoamme kävijöille lippuedun: kaksi messulippua kampanjahintaan 20€.
  • Messuilla järjestetään sekä ohjelmaa että seminaari taloyhtiöiden edustajille yhteistyössä mm. BUMA-Teamin kanssa. Varmista paikkasi messuilta ja verkostoidu uuden kohderyhmän kanssa!
  • Teemme laajan vaikuttajamarkkinointikampanjan yhteistyössä kotimaisten sisustus/lifestyle-vaikuttajien kanssa. Vasaran näytteilleasettajat voivat hakea mukaan yhteistyöyritykseksi.

Messuilla tehdään hyvää!

Syksyn VASARA-messuilla järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa Project Liv -yhdistyksen hyväksi. Yhdistys tekee erittäin tärkeää työtä pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi luomalla iloa ja turvallisuutta heidän arkeensa niin kotona kuin inspiroivassa sairaalaympäristössäkin. Lue lisää Project Livistä täältä.
Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyshuutokauppaan lahjoittamalla tavaraa huudettavaksi. Huutokaupan meklarina toimii TV:stäkin tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Tervetuloa mukaan tekemään hyvää!

Messuilla tapaat parissa päivässä sekä nykyisiä että uusia potentiaalisia asiakkaita. Messuilla vahvistat asiakassuhteita ja saat kerättyä suuren määrän uusia liidejä, jotka voivat poikia kauppaa vielä pitkään tapahtuman jälkeen. Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

 

VARAA OSASTO 

 

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.