Tack alla utställare och besökare! 

I år lyfte vi boende som ett huvudtema vid sidan av byggande, inredning och renovering. Dessutom kunde vi erbjuda ett mångsidigt program för beslutsfattare i bostadsaktiebolagen och aktiva bostadsplacerare. På besökarnas begäran satsade vi extra på temat inredning och design och det märktes både på antalet utställare och i programmet. Genom samarbetet med Renergi klustret ordnades program på cirkulära scen. Den nya återbruksgallerian fick även synlighet genom bytestorget för inredningsprylar som förverkligades Maiju Saha och Johanna Kursu, båda aktiva lifestyle- och inredningsinfluencers.

I samband med mässan engagerades tre instagram-influencers som tillsammans med sina samarbetspartners förverkligade tre vardagsrum på mässan. Mässbesökarna fick rösta på sitt favoritrum och omröstningen var ytterst jämn. Rum 1 inreddes av Minna Kalliokulju (@mk_maison) i samarbete med Isku och Muubs. Minnas vardagsrum fick 36,5% av rösterna. Mirella Hölltä (@savoliving) planerade rum 2 tillsammans med KK-Möbler och fick 31,4% av rösterna. Rum 3 planerades av Linda Antus (@lindaslantliga) i samarbete med Stemma Kristinestad. Lindas rum fick 32,1% av rösterna.

På söndagen ordnades välgörenhetsauktionen under ledning av huutokauppakeisari Aki Palsamäki. Auktionen inbringade 2 372 euro och summan doneras i sin helhet till Project Liv i samband med 5-års galan stadshuset den 2.11.

Bekanta dig med mässans bildgalleri


Samarbete med:
Vasara kumppanit2