Välkommen till mässan!

Vasara-mässan arrangera 26-27.10.2019, nu för 20. gången. Mässevenemanget har under två årtionden erbjudit alternativ, idéer och inspiration inom byggande, renovering och inredning. Om ditt företag har som målsättning att öka försäljningen och nå nya kunder, är Vasara-mässan ett måste.

Vi lyssnade och förnyade!

Vi lyssnade på utställarnas och besökarnas önskemål och förnyade mässan.

  • Mässan arrangeras för 20:e gången i år och därför vill vi erbjuda våra besökare en biljettförmån: två mässbiljetter till kampanjpriset 20 €.
  • På mässan arrangeras program och seminarium för bostadsbolagens representanter i samarbete med bland annat BUMA-Team. Säkra din plats på mässan och nätverka med en ny målgrupp!
  • Vi genomför en omfattande marknadsföringskampanj med hjälp av inrednings/lifestyle -influencers. Vasara -mässans utställare har möjlighet att delta som samarbetspartner.

Välgörenhet på årets mässa!

På höstens Vasara-mässa arrangeras en välgörenhetsauktion till förmån för Project Liv. Auktionens avkastning doneras till Project Liv rf, en förening som vill införa mera glädje i långtidssjuka barns och deras familjers vardag oberoende av barnets diagnos. Föreningens vision är att barn och deras familjer ska få uppleva glädje och trygghet både i hemmet och i en inspirerande sjukhusmiljö fylld av färger och former. Här finns mer information om Project Liv.
Utställarna har möjlighet att delta i en välgörenhetsauktionen genom att donera föremål till auktionen. Som mäklare fungerar Aki Palsanmäki, bekant från TV. Välkommen med!

På mässan träffar du under två dagar både befintliga och nya kunder. Du stärker dina kundrelationer och locka till dig ett stort antal nya potentiella kunder eller leads som kan leda till affärer ännu en lång tid efter mässan. Välkommen som utställare!


Välkommen att boka monter på Vasara-mässan och gör goda affärer!

BOKA MONTER

 

Mässföretaget Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab har verkat i Vasa sedan 1987 och är marknadsledare inom regionen Vasa-Jakobstad-Karleby. Expo Österbotten är en pålitlig mässarrangör med serviceinriktad personal och som ständigt strävar till att utvecklas. Vi erbjuder högklassiga mässevenemang för företag, organisationer och publik. Vi presenterar årligen en mängd mässfavoriter.